Systeembouw            .

Systeemplafonds- en scheidingswanden zijn decoratief, eenvoudig te monteren en niet duur in onderhoud. Ze kunnen bovendien snel worden voorzien van bijvoorbeeld verlichting, intercom- en geluidsinstallaties.

De wanden en plafonds vinden hun toepassing in zowel kantoorpanden, winkels en - voor zover het de particulier betreft- in ondermeer badkamers. Elektrotechniek Hampsink Oldenzaal BV heeft de kennis, de ervaring, de producten, kortom alles in huis om ook op dit gebied een totaalpakket te kunnen leveren. Een hoge kwaliteit, een strakke planning en een excellente service zijn hiervan het logische gevolg.


Bij bedrijven, maar ook steeds vaker bij particulieren, stijgt de vraag naar systeemplafonds en scheidingswanden. Hampsink plaatst ieder plafond, of het nu gaat om 25 of om 2500 m2. de plafonds en wanden kunnen worden uitgerust met inbouwapparatuur en verlichting.

Daarnaast is het bedrijf ook gespecialiseerd in de levering en montage van brand- en beveiligingsinstallaties. Na de laatste testen en controles ontvangt de opdrachtgever een goedkeuringsbewijs van de installatie voor de verzekeringsmaatschappij.Het werkgebied voor de plafonds en wanden beslaat heel Nederland; op het gebied van elektrotechnische installaties is het bedrijf voornamelijk werkzaam in noordoost en midden Nederland en incidenteel bij onze oosterburen.

Elektrotechniek Hampsink Oldenzaal B.V.
Plafond en Wand
Bezoekadres: Helmichstraat 37-3  Oldenzaal. Parkeerterrein oprijden Hal 3 
Tel: 0541-513081   E-mail: info@hampsink.nl
Postadres: Berkstraat 22A, 7572 CB Oldenzaal